Interactieve avond 'Experiencing ROSE' (inclusief boek)

Interactieve avond 'Experiencing ROSE'  (inclusief boek)

"Life is the dance of unfolding potential: beautiful in its diversity, strong in its pursuit of excellence and magnificent to witness and be part of."

Experiencing ROSE 

Een interactieve avond over innerlijk leiderschap, oude wijsheid tradities en de neuro-wetenschappen. 

Onder leiding van creatieve generalist en inclusie specialist Maija van Langendonck vertelt auteur en coach Cécile Masson over het ontstaan van haar briefroman, ROSE letters of love to life en wat haar heeft geïnspireerd het te schrijven. Samen met bestuurder en kunstenaar Gerrie Ruijs en concert organiser Daniëlle Doeve gaat ze met het publiek in dialoog over de verbinding tussen het veld van onze individuele en collectieve ervaring en onderwerpen zoals verstilling, innerlijk leiderschap en het eco-systeem van de samenleving.    

De ervaringen van de avond en het boek zijn gevoed door inzichten uit de neurowetenschappen, oude wijsheid tradities en levenslessen. We bekijken samen hoe deze een positieve invloed op je leven kunnen hebben en je je intuïtieve weten kunnen helpen (h)erkennen, waarderen en vooral hoe je het overal kunt toepassen. 

Voor wie?

Voor iedereen die appetijt heeft voor wat meer ‘zijn’ – voor mensen met zin voor beleving en een leergierige geest. Voor hen die van een goed boek houden dat de zintuigen aanspreekt en beweging brengt. Voor diegenen die graag hun passie, kennis en daadkracht willen bundelen om flexibel om te gaan met de huidige uitdagingen. Ook voor nieuwe leiders die graag hun gereedschapskist met empathie willen aanvullen en actuele vragen met hun kennis uit het verleden en hun zicht op de toekomst in het heden willen belichten. 

Rose, letters of love to life

De Engelstalige briefroman gaat over Rose, een 84-jarige dame. In haar brieven aan haar ex-geliefde stelt ze de traditionele manier van omgaan met de natuur, haar eigen lichaam en spiritualiteit ter discussie en onthult haar meest intieme gedachten over het verstrijken van de tijd. De verschillende personages weerspiegelen de worstelingen van haar eigen generatie, die van haar kinderen en kleinkinderen en geven weer hoe het leven zelf haar opkomende wijsheid heeft gevormd. Haar diepe liefde voor de diversiteit van de natuur, weerspiegeld in de mensheid, ontwikkelt zich door het hele boek. Rose, letters of love to life, nodigt de lezer uit te vertragen, te voelen en weer zichzelf te zijn. 

Wat zeggen lezers over ROSE, letters of love to life:

  • "Ik krijg er Silvia Plath vibes van." Nederlandse student, Den Haag. 
  • "Pure joy!" Executive coach en mentor uit Amerika. 
  • Je boek is net een doos chocolade, vol kleine pareltjes van wijsheid. Leadership Coach & Inclusion specialist, London. 
  • "Ik heb Rose intussen gelezen ... en wat heb ik genoten! Het was een feest der herkenning. En wat heb je de spanning mooi opgebouwd naar een verrassend einde dat zo mooi aansluit op het begin: een mooie creatieve spiraal dus! Diepe buiging en veel dank dat je Rose in de wereld hebt gebracht."Zelfstandig professional uit Zeeland."

Praktische informatie
De prijs voor deze inspirerende avond is 59 Euro incl. het gesigneerd boek, ROSE, letters of love to life t.w.v. 21.50.

De prijs voor deze avond zonder het boek ROSE, letters of love to life is 45 Euro, tickets bestel je  hier.Details

Aanvang 20-03-2020 19:00
Einde 20-03-2020 22:00
Prijs €59,00

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten?

Laat dan hier uw e-mailadres achter:

Contact

Begijnhof 10

2011 HE Haarlem

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Helen Couwenberg: 06-27511762

Astrid Clemens: 06- 34303982

Google Maps

 

Volg ons

Kvk: 75255693

BTW: 860210595B01

Het Stadsparadijs is onderdeel van VOF Ladies Connecting