Interactieve avond 'Experiencing ROSE'

Interactieve avond 'Experiencing ROSE'

De interactieve avond 'Experiencing ROSE'  wordt uitgesteld als gevolg van het Corona virus. De avond zal op een nog nader te bepalen datum doorgaan. We hopen je graag dan te zien!

Een interactieve avond over innerlijk leiderschap en oude wijsheid tradities voor vrouwen én mannen

Voor iedereen met een leergierige geest, die verlangd naar meer 'zijn' en van een goed boek houdt dat de zintuigen aanspreekt.

Wat kun je verwachten?

Samen met Maija van Langendonck vertelt auteur Cécile Masson over het ontstaan van haar briefroman, ROSE letters of love to life en wat haar heeft geïnspireerd het te schrijven.

Gerrie Ruijs, en Daniëlle Doeve gaan in dialoog met het publiek over onderwerpen zoals verstilling, innerlijk leiderschap en het ecosysteem van de samenleving.

Waarom?

Het boek heeft Maija, Daniëlle en Gerrie diep geraakt. Omdat het meer is dan een boek en hen inspireert een beweging te starten. Het boek brengt via de brieven van Rose subtiele inzichten over onderwerpen, die vaak lastig zijn te verwoorden zoals het intuïtieve weten en voelen.

Danielle Riegel, voormalig solo harpiste van het Residentie Orkest Den Haag, zal de avond muzikaal begeleiden.

Kortom, een zinnenprikkelende avond met muziek, lekkernijen, sapjes, koffie en thee en ook stilte, reflectie en veel inspiratie voor het bekrachtigen van de sluimerende levenskracht van feminiene wijsheid in de samenleving.

Voor wie?

Voor ‘dwarsdenkers’ die graag hun passie, kennis en daadkracht willen bundelen om flexibel om te gaan met de groeiende complexe uitdagingen in de samenleving. Ook voor nieuwe leiders die graag hun huidige kennis willen verrijken door te verbinden.

Door wie?

Cécile Masson, auteur

Maija van Langendonck, inclusie specialist en kunstenares

Gerrie Ruijs, bestuurder en kunstenares

Daniëlle Doeve, coach en concert organisator

Danielle Riegel, harpiste.

Rose, letters of love to life

De Engelstalige briefroman gaat over Rose, een 84-jarige dame. In haar brieven aan haar ex-geliefde stelt ze de traditionele manier van omgaan met de natuur, haar eigen lichaam en spiritualiteit ter discussie en onthult haar meest intieme gedachten over het verstrijken van de tijd. De verschillende personages weerspiegelen de worstelingen van haar eigen generatie, die van haar kinderen en kleinkinderen en geven weer hoe het leven zelf haar opkomende wijsheid heeft gevormd. Haar diepe liefde voor de diversiteit van de natuur, weerspiegeld in de mensheid, ontwikkelt zich door het hele boek. Rose, letters of love to life, nodigt de lezer uit te vertragen, te voelen en weer zichzelf te zijn. 

Wat zeggen lezers over ROSE, letters of love to life:

  • "Ik krijg er Silvia Plath vibes van." Nederlandse student, Den Haag. 
  • "Pure joy!" Executive coach en mentor uit Amerika. 
  • Je boek is net een doos chocolade, vol kleine pareltjes van wijsheid. Leadership Coach & Inclusion specialist, London. 
  • "Ik heb Rose intussen gelezen ... en wat heb ik genoten! Het was een feest der herkenning. En wat heb je de spanning mooi opgebouwd naar een verrassend einde dat zo mooi aansluit op het begin: een mooie creatieve spiraal dus! Diepe buiging en veel dank dat je Rose in de wereld hebt gebracht."Zelfstandig professional uit Zeeland."

Praktische informatie

Het boek is  voor 21,50 euro te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het bestelde boek neemt Cecile voor je mee en ligt bij de interactieve avond op 20 maart voor je klaar.

 

 

 

Details

Aanvang 20-03-2020 19:00
Einde 20-03-2020 22:00
Prijs €35,00

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten?

Laat dan hier uw e-mailadres achter:

Contact

Begijnhof 10

2011 HE Haarlem

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Helen Couwenberg: 06-27511762

Astrid Clemens: 06- 34303982

Google Maps

 

Volg ons

Kvk: 75255693

BTW: 860210595B01

Het Stadsparadijs is onderdeel van VOF Ladies Connecting