In De Schemering (voorstelling 19.30 uur)

In De Schemering (voorstelling 19.30 uur)

In De Schemering is een concertperformance waarin theater, muziek en literatuur schaamteloos door elkaar vloeien.

Het artistieke hart wordt gevormd door Esther Apituley (altviool), Hans Dagelet (acteur, trompet) en Renée Bekkers (accordeonist). 

Deze bizarre tijd is een historische gebeurtenis van formaat. Met deze reeks concertperformances reflecteren we op deze 'tijd'. Muziekmakers zijn maatschappelijk betrokken en geven mede vorm aan de wereld. Dat doen we met louterende muziek, snedige teksten en de nodige dosis humor. Want lachen om de vreemde wending die ons toch al vreemde leven ineens kreeg, is de beste manier om de energie te vinden om door te gaan.

Goodiebag door Keukengeheimen

Bij de ticketprijs zit een uitgebreide goodiebag inbegrepen van de gerenommeerde cateraar Keukengeheimen, zodat u na de voorstelling thuis kunt genieten van een bijzonder hapje en drankje en kunt proosten op de heerlijke middag of avond.

Wij heten u graag welkom in onze ruime, sfeervolle zaal in een voormalige kerk, waardoor u op 1,5 meter afstand van elkaar van de voorstellingen kunt genieten. Uiteraard houden wij ons aan de RIVM richtlijnen. Het dragen van een mondkapje is verplicht bij het verplaatsen in de zaal.

Voorstelling: 19.30 uur tot 20.30 uur (zaal open 19.00 uur).

Details

Aanvang 12-12-2020 19:30
Einde 12-12-2020 20:30
Prijs €28,50
Locatie Het Stadsparadijs
Wij accepteren geen inschrijvingen meer voor dit evenement.