Geluksroute in Het Stadsparadijs

Geluksroute in Het Stadsparadijs

Op 1 februari 2020 zet Het Stadsparadijs haar deuren open voor de Geluksroute!

Verbondenheid en geluk met elkaar delen, dat is de basis van de Geluksroute. In het weekend van 1 en 2 februari zullen diverse geluksbrengers in Haarlem hun geluk delen met iedereen die het maar wil ontvangen!

We hebben voor zaterdag 1 februari een mooi programma in elkaar gezet en iedereen is van harte welkom:

 

 

 

11:00 uur:  Deuren open

11:30 - 12:00 uur:  Cécile Masson met boekpresentatie 'Rose - Letters of love to life'

Cécile Masson houdt een boekpresentatie over haar prachtige boek: Rose, Letters of love to life.
Het hoofdpersonage, Rose, deelt haar wijsheid op een inspirerende wijze, waardoor lezers haar gedachtegang goed kunnen interpreteren. Ze werpt diepzinnige vragen op over de traditionele manier van omgaan met de natuur, haar eigen lichaam, spiritualiteit en onthult haar meest intieme gedachten over het verstrijken van de tijd. Cécile zal meer vertellen over haar boek en gedichten voordragen.

Daarnaast verteld Cécile over haar workshop die op vrijdag  20 maart a.s. gaat plaats vinden. Deze interactieve avond, geïnspireerd op haar roman Rose-Letters of love to life,  gaat over innerlijk leiderschap, oude wijsheid tradities en de neurowetenschappen.

https://cecilemasson.com/nl/rose-letter-of-love-to-life-is-een-in-het-engels-geschreven-briefroman/

12:00- 13:00 uur:  Susanne Braam met Crystal Grids

Susanne Braam is een edelstenenfluisteraar en edelstenengrid expert. Het is haar passie om mensen de kracht van edelstenen daadwerkelijk te laten voelen.

Dit doet ze door 1 op 1 sessies aan te bieden. Hierin begeleidt ze je om de wijsheid en heling van de stenen (die je al hebt) te ontvangen. Daarnaast creëert ze elke maand in haar New Moon Collective voor vrouwelijke ondernemers een edelstenengrid, die energetische support biedt bij het nemen van actie om doelen te verwezenlijken.

Susanne werkt voornamelijk online en met vrouwen over de hele wereld. Het voelt extra bijzonder voor haar om de kracht van haar werk nu ook lokaal te kunnen delen.

Susanne geeft je de kans om je te komen opladen aan de energie van diverse edelstenengrids. Er zullen diverse grids in de ruimte worden opgesteld. Ze zal afsluiten om 12.45 uur met een meditatie om je te verbinden met onvoorwaardelijke liefde. Heb je een edelsteen of voorwerp wat daarbij past, neem deze dan zeker mee. Kom kijken en ervaar!!


Je vindt Susanne op https://www.facebook.com/shmbraam

 

13:00 - 14:00 uur:  Jörgen Boots met ‘Poems on Piano’

Jörgen speelt tussen 13.15 en 13.30  uur  &  13.45 en 14.00 uur

Jörgen Boots componeert minimalistische pianonummers: kleine instrumentale gedichten waar elke luisteraar zijn eigen gevoel in kan vinden. Kom even helemaal tot rust bij de fijne pianoklanken die hij uit zijn piano tovert. Tijdens zijn prachtige pianospel kan je je mee laten voeren waarheen jij wil…..

Wil je een voorproefje? Ga dan naar Spotify en beluister alvast enkele nummers van Jörgen:

https://jorgenboots.wixsite.com/mijnsite

Op zaterdag 28 maart 2020 zal Jörgen Boots zijn Lenteconcert, Poems on Piano geven in Het Stadsparadijs, binnenkort meer informatie hierover op de website van Het Stadsparadijs.

14:30 – 14.50 uur Jennifer Ann met zang

Jennifer Ann, singer-song writer en ceremonieleidster, reist de hele wereld rond om op haar unieke wijze en met haar warme stem ceremonies te leiden en een ieder met hart en ziel toe te zingen. Haar muzikale roots liggen in mantra en medicinale muziek, haar ceremoniële wortels voeren terug naar de wijsheid van Indiaanse stammen. Ze heeft een prachtige soulstem met een verwarmend en rustgevend effect. Ze gebruikt muziek als verbindende factor in al haar ceremonies.

Vrijdag 27 maart 2020 gaat ze ons in Het Stadsparadijs verrassen met haar speciaal gebrouwen cacao en neemt ze je mee op een hart-openende muzikale reis:   https://www.facebook.com/events/550751142182905/

 

  

Details

Aanvang 01-02-2020 11:00
Einde 01-02-2020 15:00
Prijs Gratis
Locatie Het Stadsparadijs

Location Map

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten?

Laat dan hier uw e-mailadres achter:

Contact

Begijnhof 10

2011 HE Haarlem

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Helen Couwenberg: 06-27511762

Astrid Clemens: 06- 34303982

Google Maps

 

Volg ons

Kvk: 75255693

BTW: 860210595B01

Het Stadsparadijs is onderdeel van VOF Ladies Connecting